INNLEGG

 

Mental stimuli er viktig for en aktiv og intelligent rase som puddelen. Derfor prøver vi å gjøre noen øvelser hver dag, for å utfordre denne mentaliteten og problemløsningen. Ayida sin favoritt er nok triks, lek og søk. Denne gangen trente vi litt på "På plass" og "fot". Dette trenger både hund og eier litt mer trening i, som er...

Det er veldig fint for hundene å være med på en kjøretur, og få løpe litt fritt i et inngjerdet område. Min datter Maren sine hunder var med og, engelsk setter Bark og irsk setter Benz.

Helgen er snart over, og den har vært produktiv. Multe fikk seg et bad og dagen etter klipp. Multe har en vanvittig pelskvalitet, og den er utrolig tett. Derfor er det veldig godt å få klippet litt når varmen kommer.

Multe&Molly

09.04.2021

Multe og Molly koser seg veldig mye sammen. De leker sammen, sover sammen og spiser sammen. Når vi skriver spiser sammen, så er det fra samme skål. De får hver sin, men mye bedre å dele.

Nyklipt

04.04.2021

Flinke Frida Yggeseth tok på seg jobben. Hun er helt fantastisk flink, som fremtidlig hundetrener og som "hobbyfrisør" for egne hunder. Frida eier Amazing Roya av Ronbalt, har Korneslas Awesome Dream, og passet Molly for en periode.

Påsketur

01.04.2021

Idag har vært en begivenhets dag for Ronbalt pudlene.

Vi har nå fått laget oss en nettside. Vi har benyttet oss av facebook i en tid nå, men der vil informasjon og innlegg komme spredt og det kan bli vanskelig å følge med. Derfor ønsket vi å lage en nettside det kan være noe lettere å følge med på.